SF Auto Detailing & Garage
Waar service nog heel normaal is


Detailing en onderhoud

SF Auto Detailing & Garage biedt professioneel en kwalitatief hoog auto detailing en onderhoud, dit doen wij met persoonlijke service en scherpe prijzen! Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor het verwijderen van vuil en herstel van lichte schade, voor zowel interieur als exterieur en het onderhoud van uw auto. U hoort vooraf hoe lang de reparatie duurt en wat de kosten zijn. Zo weet u exact waar u aan toe bent.
Reiniging

Interieur

Wij behandelen uw interieur met alle precisie en genoegen. Het reinigen van het interieur begint altijd met het stofzuigen van de binnenkant, het schoonmaken van het dashboard en de deurpanelen.

Afhankelijk van het interieur, zal de bekleding gestoomd worden. Wij beschikken over diverse stoom- en reinigingsapparaten met speciale reinigingsmiddelen.


Foto's
 Reiniging

Exterieur

Uw auto wordt grondig gereinigd en, met behulp van geavanceerde lakreinigers en apparatuur, wordt uw auto gepolijst, zodat alle doffe plekken en (lichte) krassen worden weggewerkt.

Niet alleen de lak, ook de velgen, de kunststof delen en de motorruimte komen uitgebreid aan bod. Een handmatige reiniging geeft het beste ‘showroomklare’ resultaat, zonder kans op vervelende krasjes van de wasstraat.


Foto's
Uw auto staat voorop

Onderhoud

Voorkom pech en pittige rekeningen, laat ons uw auto onderhouden.

Met goed onderhoud voorkomt u onveilige situaties op de weg, bespaart u op dure reparaties en verlengt u de levensduur van uw auto.

We stempelen het onderhoudsboekje keurig af, waardoor u een overzichtelijke onderhoudshistorie heeft. Dat zorgt ervoor dat uw auto bij verkoop of inruil meer waard is.


OfferteOnze openingstijden

Wij zijn gesloten
maandag
17:3021:00
dinsdag
17:3021:00
woensdag
17:3021:00
donderdag
17:3021:00
vrijdag
17:3021:00
zaterdag
9:0017:00
zondag
gesloten